Πως να δείτε κρυμμένες φωτογραφίες στο facebook;

από • 19/01/2015 • Facebook, How ToΣχόλια (0)4091

Ένα από τα περισσότερα συχνά θέματα που μας ρωτάτε στα μηνύματα σας, είναι πως μπορείτε να δείτε στο Facebook, τις φωτογραφίες κάποιου «κλειδωμένου» profile. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα κλειδωμένο profile. Παρόλα αυτά θα σας δείξουμε ένα trick ώστε να μπορέσετε να δείτε κάποιες από τις κρυμμένες φωτογραφίες που πιθανόν να περιέχει. Οι κρυμμένες φωτογραφίες είναι κυρίως φωτογραφίες άλλων χρηστών που έχουν προσθέσει με ετικέτα τον συγκεκριμένο χρήστη.

Αυτό που θα χρειαστούμε είναι να έχουμε εγκατεστημένο στον υπολογιστή μας τον browser Google Chrome. Σε περίπτωση που δεν τον έχετε ήδη εγκατεστημένο μπορείτε να τον κατεβάσετε πολύ εύκολα, ακολουθώντας τις οδηγίες από προηγούμενο άρθρο μας που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αφότου ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του Google Chrome θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Extension Picture Mate το οποίο είναι εντελώς δωρεάν. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την εγκατάσταση του είναι τα εξής:

Για να δείτε τις φωτογραφίες σε μεγαλύτερη ανάλυση πατήστε επάνω τους.

1. Πατάμε στο μενού του Google Chrome. Πηγαίνουμε το ποντίκι επάνω στην επιλογή More Tools. Επιλέγουμε Extensions.

Πως να δείτε κρυμμένες φωτογραφίες στο facebook;

2. Στην νέα καρτέλα που άνοιξε, πηγαίνουμε στο κάτω μέρος και επιλέγουμε Get more extensions.

Πως να δείτε κρυμμένες φωτογραφίες στο facebook;

3. Στην καρτέλα Chrome Web Store – Extensions, κάνουμε αναζήτηση για Picturemate.

Πως να δείτε κρυμμένες φωτογραφίες στο facebook;

4. Στην συνέχεια πατάμε επάνω του και το εγκαθιστούμε. Εφόσον όλα τα βήματα έχουν γίνει σωστά θα σας εμφανιστεί δίπλα από το μενού στην μπάρα των extensions το εξής εικονίδιο:

Πως να δείτε κρυμμένες φωτογραφίες στο facebook;

5. Πλέον είμαστε έτοιμοι να το δούμε στην πράξη. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να ανοίξουμε το Facebook και να πάμε στο profile του χρήστη του οποίου θέλουμε να δούμε τις φωτογραφίες και στην συνέχεια απλά να πατήσουμε το συγκεκριμένο εικονίδιο. Εάν εμφανιστεί το παρακάτω σύμβολο, σημαίνει πως όλα έχουν πάει καλά και πλέον μπορούμε να δούμε τις φωτογραφίες που έχει αποκρύψει ο συγκεκριμένος χρήστης από το profile του.

Πως να δείτε κρυμμένες φωτογραφίες στο facebook;

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο extension είναι εντελώς δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση που θέλουμε να το ενεργοποιήσουμε αορίστου θα πρέπει να στείλουμε προσκλήση σε κάποιον άλλον χρήστη ο οποίος θα πρέπει να το εγκαταστήσει επίσης.

Αν βρήκατε το άρθρο μας χρήσιμο, θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα στο τομέα της τεχνολογίας καθώς και σε χρηστικά άρθρα, βοηθήστε μας κάνοντας like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα