Ξεκινήστε με το Hangouts

by • 31/12/2013 • InternetΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξεκινήστε με το Hangouts4523

Ξεκινήστε με το Hangouts

Με το Hangouts Live, μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά συζητήσεις και ερμηνείες δημοσίως, στην αρχική σελίδα του Google+ και στο κανάλι σας στο YouTube. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε ένα αντίγραφο της μετάδοσης.

Ξεκινώντας

Για να ξεκινήσετε τη μετάδοση του Hangouts Live, χρειάζεστε τα εξής:

Περιορισμοί

Δεν θα έχετε τη δυνατότητα να μεταδώσετε ένα Hangouts Live εάν έχει παρουσιαστεί κάποια από τα παρακάτω προβλήματα στο κανάλι σας στο YouTube:

Ξεκινήστε με το Hangouts

Απαιτήσεις συστήματος

Για να ξεκινήσετε τη μετάδοση του Hangouts Live, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε τον παρακάτω εξοπλισμό και λογισμικό:

  • Το πρόγραμμα περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα, ο επεξεργαστής και το εύρος ζώνης θα πρέπει να ικανοποιούν τιςαπαιτήσεις συστήματος.
  • Κατεβάστε και εγκαταστήστε την τελευταία έκδοση της προσθήκης Hangouts.
  • Βεβαιωθείτε ότι τα προγράμματα οδήγησης της webcam σας είναι ενημερωμένα και ότι η webcam σας λειτουργεί.
  • Συνδέστε τα ακουστικά σας στη συσκευή σας. Τα ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο θα βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία σας στη βιντεοκλήση.

Επεξεργασία της μετάδοσης

Μετά τη λήξη της μετάδοσης, θα δημοσιευτεί στο κανάλι σας στο YouTube καθώς και στην αρχική σελίδα σας στο Google+. Από εκεί μπορείτε να την επεξεργαστείτε και η επεξεργασμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες με τους οποίους θα τη μοιραστείτε.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το περιεχόμενο που μπορεί και που δεν μπορεί να περιλαμβάνεται σε ένα Hangout Live μεταβαίνοντας στο Κέντρο Πνευματικών Δικαιωμάτων του YouTube.

Αν βρήκατε το άρθρο μας χρήσιμο, θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα στο τομέα της τεχνολογίας καθώς και σε χρηστικά άρθρα, βοηθήστε μας κάνοντας like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ

Related Posts

Comments are closed.