Πως να απενεργοποιήσετε στο Facebook το «διαβάστηκε»

by • 24/09/2013 • Facebook, How ToΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως να απενεργοποιήσετε στο Facebook το «διαβάστηκε»4799

Όταν δύο χρήστες του Facebook συνομιλούν μεταξύ τους, ξέρουν πότε ο συνομιλητής τους έχει διαβάσει το μήνυμα που έχουν στείλει, αφού εμφανίζεται το κείμενο «Διαβάστηκε». Μπορεί κάποιες φορές να είναι χρήσιμο ώστε να δείξουμε στον συνομιλητή μας πως έχουμε διαβάσει

το μήνυμα του αλλά δεν είναι όμως λίγες οι φορές που δεν θέλουμε να φανεί πως έχουμε διαβάσει το μήνυμα. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πως μπορούμε να απενεργοποιήσουμε αυτή την λειτουργία του Facebook χρησιμοποιώντας το GoogleChrome.

Για να δείτε μεγαλύτερη την εικόνα πατήστε επάνω της.

Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι να επισκεφθούμε την σελίδα των επεκτάσεων του Google Chrome.

Στην συνέχεια εγκαθιστούμε την επέκταση Facebook Chat Privacy. 

Εφόσον έχουμε κάνει σωστά την παραπάνω διαδικασία στο επάνω μέρος του Google Chrome εμφανίζεται το εξής εικονίδιο: 

Πως να απενεργοποιήσετε στο Facebook το "διαβάστηκε"

Προκειμένου να την ενεργοποιήσουμε πατάμε επάνω της, επιλέγουμε Disable και είμαστε έτοιμοι. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη επέκταση απενεργοποιεί και το κείμενο που εμφανίζεται στον άλλο χρήστη όταν εμείς πληκτρολογούμε.

Αν βρήκατε το άρθρο μας χρήσιμο, θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα στο τομέα της τεχνολογίας καθώς και σε χρηστικά άρθρα, βοηθήστε μας κάνοντας like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ

Related Posts

Comments are closed.