Written by: Games

Για να περνάει η ώρα…

Sylviecomgianapernaeiiora1 1

Όλοι χρειαζόμαστε κάποια στιγμή της ημέρας ένα μικρό διάλειμμα. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα γρήγορο παιχνίδι, το οποίο δεν απαιτεί ούτε εγκατάσταση ούτε CD / DVD και είναι δωρεάν;

Συγκεντρώσαμε 14 παιχνίδια τα οποία θεωρούμε τα καλύτερα του είδους και σας τα παρουσιάζουμε.

Για να περνάει η ώρα...

Για να δείτε τις εικόνες σε πλήρες μέγεθος πατήστε επάνω τους

Civilizations Wars

To Civilizations Wars είναι ένα γρήγορο RTS / RPG παιχνίδι το οποίο απαιτεί γρήγορη σκέψη και καλή τακτική. Μπορούμε να επιλέξουμε μία από τις τρεις φυλές και να την οδηγήσουμε στην τελική επικράτηση. Οι μάχες περιλαμβάνουν 99 επίπεδα (33 για κάθε φυλή), 11 διαφορετικά κτίρια, 18 ικανότητες με τις οποίες μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον στρατό μας, 10 ξόρκια και 100 επιτεύγματα. Αν και αρκετά παλιό σίγουρα αποτελεί ένα από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια και προσωπική μας επιλογή.

Για να περνάει η ώρα...

http://armorgames.com/play/5151/civilizations-wars

Crush the Castle 2

Ακόμα και μετά τη συντριβή και τη σύλληψη του Arcturia, ο Βασιλιάς Redvonian λαχταρά την καταστροφή περισσότερων κάστρων. Φήμες αναφέρουν πως ο Βασιλιάς Blutias έχει δημιουργήσει πιο ισχυρά κάστρα στην συστάδα των νησιών του που είναι γνωστή ως Crushtanian. Ο Βασιλιάς σας έχει στείλει για να πολιορκήσετε και να καταστρέψετε την αυτοκρατορία του Blutias.

Για να περνάει η ώρα...

http://armorgames.com/play/6137/crush-the-castle-2

Cyclomaniacs 2

Ο Βασιλιάς Cyclo επιστρέφει, αυτή τη φορά προκειμένου να σώσει την πριγκίπισσα Jennifer. Πολύ καλό παιχνίδι που περιλαμβάνει 39 διαφορετικές πίστες, 50 διαφορετικούς ποδηλάτες, ξεχωριστά υποπαιχνίδια και πάρα πολλά κρυμμένα αντικείμενα που θα πρέπει να βρείτε.

Για να περνάει η ώρα...

http://armorgames.com/play/12478/cyclomaniacs-2

Flight

O στόχος σε αυτό το εθιστικό παιχνίδι είναι αρκετά απλός. Πρέπει να πετάξουμε την σαΐτα μας όσο πιο μακριά μπορούμε. Κατά τη διάρκεια της πτήσης συλλέγουμε πόντους ώστε να την αναβαθμίσουμε.

Για να περνάει η ώρα...

http://armorgames.com/play/7598/flight

Into Space 2

Έχουμε φτάσει στο διάστημα, όμως ένας νέος στόχος παραμένει. Άρης! Αναβαθμίστε το πύραυλο σας, ολοκληρώστε αποστολές και ξεκλειδώστε νέο εξοπλισμό ώστε να φτάσετε σε νέα ύψη.

Για να περνάει η ώρα...

http://armorgames.com/play/14107/into-space-2

Kingdom Rush

To Βασίλειο βρίσκεται υπό επίθεση από ορδές orcs, trolls και κακών μάγων. Οπλισμένοι με ένα ισχυρό οπλοστάσιο πολεμιστών και μάγων θα πρέπει να το υπερασπιστείτε. Οι μάχες θα λάβουν μέρος σε δάση, βουνά και ερήμους. Αναβαθμίστε τους πύργους σας με ειδικές δυνάμεις, πετάξτε βροχή φωτιάς επάνω στους εχθρούς σας και προσλάβετε ξωτικά και επικά τέρατα για να σας βοηθήσουν. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό Defend the Tower παιχνίδι που θα σας κρατήσει καθηλωμένους.

Για να περνάει η ώρα...

http://armorgames.com/play/12141/kingdom-rush

Learn to Fly 2

Το σενάριο πάρα πολύ απλό. Είσαστε ένας πιγκουίνος και θέλετε να μάθετε να πετάτε. Τα παγόβουνα όμως έχουν άλλη γνώμη και θα προσπαθήσουν να συντρίψουν τα όνειρα σας. Αλλά έχετε και εσείς συμμάχους, τις εξαιρετικές αναβαθμίσεις για τον εξοπλισμό σας ώστε να τα καταφέρετε.

Για να περνάει η ώρα...

http://armorgames.com/play/11967/learn-to-fly-2

New Star Soccer

Πρόκειται για το αγαπημένο μας παιχνίδι και το συνιστούμε σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους ανεπιφύλακτα. Θυμίζει εποχές από Amstrad 6128 και Amiga 500 και το τότε θρυλικό Player Manager. Δημιουργείτε έναν ποδοσφαιριστή και στην συνέχεια θα πρέπει να βρείτε ομάδα και στη συνέχεια να πάρετε μεταγραφή στον αγαπημένο σας σύλλογο. Θα πρέπει να διαχειριστείτε τις σχέσεις σας με τον προπονητή, τους συμπαίκτες σας, τους οπαδούς, τους σπόνσορες καθώς και με την κοπέλα σας! Παράλληλα με τους αγώνες θα πρέπει να προπονήστε ώστε να ανεβάζετε τα στατιστικά σας, κάτι το οποίο θα σας κάνει περιζήτητους.

Για να περνάει η ώρα...

http://www.mousebreaker.com/games/newstarsoccer/playgame

Paladog

Σε ένα μακρινό μέλλον, η μητέρα γη έχει χάσει τη ζωτικότητα της λόγω της συντριπτικής απληστίας και του εγωισμού του ανθρώπου. Όχι πολύ καιρό αργότερα, οι θεοί αποφασίζουν να εξολοθρέψουν ολόκληρο το ανθρώπινο γένος και δίνουν την νοημοσύνη σε άλλα πλάσματα προκειμένου να δημιουργήσουν το δικό τους πολιτισμό. Τα πλάσματα αυτά αθώα και καθαρά ζουν φιλειρηνικά για πολλά χρόνια, μέχρι που κάνει την εμφάνιση του το κακό το οποίο κηρύττει τον πόλεμο στο Critterland. Την στιγμή που το μέλλον φαινόταν ζοφερό προέκυψε ένας ηγέτης για να δώσει την ελπίδα. Το όνομα του Paladog…

Για να περνάει η ώρα...

http://armorgames.com/play/13262/paladog

Phage Wars 2

Πρόκειται για ένα καταπληκτικό παιχνίδι στρατηγικής με πολύ απλό σενάριο. Θα πρέπει σε ένα εργαστήριο δοκιμών να δημιουργήσετε το πιο ισχυρό ιό, νικώντας όλους τους άλλους γενετικά τροποποιημένους ιούς.

Για να περνάει η ώρα...

http://armorgames.com/play/4013/phage-wars-2

Sports Heads: Football Championship

Ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι ποδοσφαίρου που λαμβάνει μέρος στην Premier League της Αγγλίας. Επιλέγετε μία ομάδα και ξεκινάτε το πρωτάθλημα. Κατά την διάρκεια του μπορείτε να αναβαθμίσετε τις ικανότητες του παίκτη σας.

Για να περνάει η ώρα...

http://www.mousebreaker.com/games/sportsheadsfootballchampion/playgame

Tasty Planet

Ελέγχετε μία μικρή γκρι μπάλα που τρώει τα πάντα τριγύρω του. Όσο περισσότερο τρώει τόσο μεγαλύτερο γίνεται. Βρωμιά, βακτήρια, έντομα, ποντίκια, γάτες, αυτοκίνητα, δέντρα, σπίτια θα είναι μερικά από τα γεύματα του. Σύντομα το πεινασμένο μπαλάκι θα αρχίσει να τρώει πλανήτες μεταξύ αυτών και τη Γη. Ευτυχώς είσαστε με την πλευρά του.

Για να περνάει η ώρα...

http://armorgames.com/play/10460/tasty-planet

World Basketball Challenge

To World Basketball Challenge είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι μπάσκετ, που σας τοποθετεί σε διάφορες διοργανώσεις. Τα παιχνίδια είναι ένας προς έναν ενάντια πάντα στον υπολογιστή. Το παιχνίδι διαθέτει μεγάλη ποικιλία από αναβαθμίσεις καθώς και διάφορα επίπεδα δυσκολίας.

Για να περνάει η ώρα...

http://www.mousebreaker.com/games/worldbasketballchallenge/playgame

World Basketball Championship

Διαλέξτε την Εθνική ομάδα σας και λάβετε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Όσο πιο ψηλά φτάσετε τόσο δυσκολότερο γίνεται το παιχνίδι. Απλό και εθιστικό.

Για να περνάει η ώρα...

http://www.flonga.com/play/world-basketball-championship.htm

Αν βρήκατε το άρθρο μας χρήσιμο, θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα στο τομέα της τεχνολογίας καθώς και σε χρηστικά άρθρα, βοηθήστε μας κάνοντας like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ

(Visited 103 times, 1 visits today)
Ετικέτες: Last modified: 23/04/2019