Written by: Games

Δωρεάν παιχνίδι από την EA

Δωρεάν παιχνίδι από την EA

Μέσα από το ψηφιακό κατάστημα της Elecronic Arts το Origin (που μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ), έχετε την δυνατότητα να καταβάσετε εντελώς δωρεάν έναν από τους καλύτερους της τίτλους, το Sim City 2000.

Δωρεάν παιχνίδι από την EA

Πρόκειται για ένα remake που κυκλοφόρησε περίπου πριν 15 χρόνια, του παλιού και διάσημου Sim City στο οποίο θα πρέπει να χτίσετε την δική σας πόλη, φροντίζοντας για τα πάντα: Από την ηλεκτροδότηση της μέχρι την αστυνόμευση της. Επίσης θα πρέπει να φροντίσετε διάφορες καταστροφές όπως πυρκαγιές, σεισμούς μέχρι και τέρατα που εμφανίζονται.

Η πρώτη έκδοση του παιχνιδιού κυκλοφόρησε το 1994 από την Maxis για υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Apple Macintosh. Μέσα στο 1995 κυκλοφόρησαν οι εκδόσεις για Amiga, Dos και Windows. Το παιχνίδι έχει κερδίσει το βραβείο Origin Awards “Best Military or Strategy Computer Game”. Αναλυτικότερες πληροφορίες για το παιχνίδι, μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του Wikipedia πατώντας εδώ.

Προκειμένου να καταβάσετε και να εγκαταστήσετε το παιχνίδι θα πρέπει να εγκαταστήσετε πρώτα τον Client του Origin. Για να μεταβείτε στο url που μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι πατήστε εδώ.

Αν βρήκατε το άρθρο μας χρήσιμο, θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα στο τομέα της τεχνολογίας καθώς και σε χρηστικά άρθρα, βοηθήστε μας κάνοντας like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ

(Visited 408 times, 1 visits today)
Ετικέτες: Last modified: 23/04/2019