Written by: Services

Δωρεάν Cloud για μεταφορά αρχείων

SylviecomdoreanCloudgiametaforaarxeion1 1

Μία υπηρεσία που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, τόσο σε απλούς χρήστες όσο και IT Administrators είναι αυτή του Dropbox. Πρακτικά πρόκειται για ένα cloud πακέτο το οποίο μας επιτρέπει να αποθηκεύουμε – συγχρονίζουμε – μοιραζόμαστε τα αρχεία που εμείς θέλουμε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από ηλεκτρονικούς υπολογιστές όσο και από smartphones ή tablets.

Επίσης διαχειριζόμαστε εμείς τις ρυθμίσεις του απορρήτου για τα αρχεία μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επισκεφτούμε το site της Dropbox και να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό. Οι επιλογές που έχουμε είναι οι εξής τρεις:

Δωρεάν Cloud για μεταφορά αρχείων

Free –> Με 2 GBs αρχικό χώρο που μπορεί να φτάσει έως και τα 18 GBs. Αυτό γίνεται όταν κάποιος άλλος χρήστης που έχουμε προτείνει εμείς δημιουργήσει νέο λογαριασμό. Ενδεικτικά για κάθε νέο χρήστη θα έχουμε επιπλέον 500 MBs.

Pro –> Επί πληρωμής πακέτα των 100, 200 και 500 GBs.

Business –> Επί πληρωμής πακέτα που ξεκινούν από το 1 TB. Ιδανικό για εταιρείες αφού υπάρχει κεντρική κονσόλα διαχείρισης και πλέον οι χρήστες είναι άνω των 5. 

Αν βρήκατε το άρθρο μας χρήσιμο, θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα στο τομέα της τεχνολογίας καθώς και σε χρηστικά άρθρα, βοηθήστε μας κάνοντας like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ

(Visited 88 times, 1 visits today)
Ετικέτες: Last modified: 23/04/2019