Written by: Internet Miscellaneous

Ξεκινάει πιλοτικά το δωρεάν Wi-Fi σε ΜΜΜ

Θα ξεκινήσει πιλοτικά από τη γραμμή 6 των τρόλεϊ και τη λεωφορειακή γραμμή 302 Από τα τρόλεϊ και τα αστικά λεωφορεία ξεκινά το δωρεάν Wi-Fi στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο ΟΣΥ.

Το μέτρο θα ξεκινήσει πιλοτικά από τη γραμμή 6 των τρόλεϊ και τη λεωφορειακή γραμμή 302, ενώ στους επιβάτες θα δίνεται η δυνατότητα Wi Fi σύνδεσης με ταχύτητα έως και 4G, όταν το όχημα βρίσκεται σε κίνηση, στα σημεία της διαδρομής που υπάρχει δίκτυο.

Ξεκινάει πιλοτικά το δωρεάν Wi-Fi σε ΜΜΜ

Στόχος της ΟΣΥ το επόμενο διάστημα είναι να επεκταθεί στο μεγαλύτερο δυνατό αριθμό λεωφορείων και τρόλεϊ.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση για το ελεύθερο Wi-Fi στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην χώρα μας έρχεται περίπου ένα μήνα μετά τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά -στη διάρκεια της συνέντευξης στο Mega- ότι το 2014 θα έχουμε δωρεάν ασύρματο wi-fi Internet σε όλη την Ελλάδα.

Ο Πρωθυπουργός είχε επιμείνει τότε ότι η συγκεκριμένη εξαγγελία θα γινόταν πράξη, λέγοντας «θα το κάνουμε. Και γι’ αυτό το είπα. Θα γίνει. Το έχω ψάξει για να το πω. Είναι κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Πηγή:

Newsage

Αν βρήκατε το άρθρο μας χρήσιμο, θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα στο τομέα της τεχνολογίας καθώς και σε χρηστικά άρθρα, βοηθήστε μας κάνοντας like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ

(Visited 59 times, 1 visits today)
Ετικέτες: , Last modified: 23/04/2019