Written by: Internet

Ξεκινήστε με το Hangouts

SylviecomksekinistemetoHangouts1 1

Με το Hangouts Live, μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά συζητήσεις και ερμηνείες δημοσίως, στην αρχική σελίδα του Google+ και στο κανάλι σας στο YouTube. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε ένα αντίγραφο της μετάδοσης.

Ξεκινώντας

Για να ξεκινήσετε τη μετάδοση του Hangouts Live, χρειάζεστε τα εξής:

  • Προφίλ ή σελίδα Google+ – Βεβαιωθείτε ότι το προφίλ ή η σελίδα σας Google+ είναι συνδεδεμένη με το κανάλι σας YouTube. Τα κανάλια που έχουν δημιουργηθεί πρόσφατα στο YouTube είναι αυτόματα συνδεδεμένα στο Google+. Εάν διαθέτετε ένα υπάρχον κανάλι που δεν είναι συνδεδεμένο στο Google+, μπορείτε να το συνδέσετε σε ένα προφίλ Google+ ή σε μια σελίδα Google+. Και εάν έχετε χρησιμοποιήσει τη σελίδα σας Google+ στο παρελθόν για τη μετάδοση περιεχομένου σε ένα κανάλι διαχειριστή ενός προφίλ Google+, θα πρέπει να συνδέσετε τη σελίδα στο δικό της κανάλι YouTube.

Περιορισμοί

Δεν θα έχετε τη δυνατότητα να μεταδώσετε ένα Hangouts Live εάν έχει παρουσιαστεί κάποια από τα παρακάτω προβλήματα στο κανάλι σας στο YouTube:

Ξεκινήστε με το Hangouts

Απαιτήσεις συστήματος

Για να ξεκινήσετε τη μετάδοση του Hangouts Live, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε τον παρακάτω εξοπλισμό και λογισμικό:

  • Βεβαιωθείτε ότι τα προγράμματα οδήγησης της webcam σας είναι ενημερωμένα και ότι η webcam σας λειτουργεί.
  • Συνδέστε τα ακουστικά σας στη συσκευή σας. Τα ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο θα βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία σας στη βιντεοκλήση.

Επεξεργασία της μετάδοσης

Μετά τη λήξη της μετάδοσης, θα δημοσιευτεί στο κανάλι σας στο YouTube καθώς και στην αρχική σελίδα σας στο Google+. Από εκεί μπορείτε να την επεξεργαστείτε και η επεξεργασμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες με τους οποίους θα τη μοιραστείτε.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το περιεχόμενο που μπορεί και που δεν μπορεί να περιλαμβάνεται σε ένα Hangout Live μεταβαίνοντας στο Κέντρο Πνευματικών Δικαιωμάτων του YouTube.

Αν βρήκατε το άρθρο μας χρήσιμο, θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα στο τομέα της τεχνολογίας καθώς και σε χρηστικά άρθρα, βοηθήστε μας κάνοντας like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ

(Visited 51 times, 1 visits today)
Ετικέτες: Last modified: 23/04/2019