Written by: How To

Πως κάνω format από Usb Stick (Μέρος 1)

SylviecomposkanoformatapoUsbStickmeros1o.1 1
This entry is part 1 of 2 in the series Πως κάνω format από Usb Stick

Πως κάνω format από Usb Stick (Μέρος 1)

Πόσοι από όλους εμάς, δεν έχουν κάποιο netbook που δεν έχει cd-rom και χρειάζεται να του κάνουμε format έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά, χωρίς ιούς και τα λεγόμενα “κολλήματα” του Η/Υ;

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε έναν από τους τρόπους αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος ο οποίος είναι ένα απλό USB Stick, που όλοι έχουμε σε κάποιο συρτάρι μας.

Πατήστε έπανω στην εικόνα για μεγένθυση.

Βήμα 1: Δημιουργία Bootable δίσκο USB.

Ξεκινήστε το πρόγραμμα PowerISO (v4.8 ή νεότερη έκδοση, την οποία θα μπορέσετε να την βρείτε στη σελίδα http://www.poweriso.com/download.htm).

Τοποθετήστε το USB Stick που σκοπεύετε να το κάνετε bootable.

Επιλέξτε από το μενού  “Tools > Create Bootable USB Drive”. Ένα παράθυρο διαλόγου θα εμφανιστεί. Εάν χρησιμοποιείτε λειτουργικό σύστημα Windows Vista ή Windows 7/8, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το παράθυρο διαλόγου User Account για να συνεχίσετε.

Πως κάνω format από Usb Stick Μέρος 1ο

Στο παράθυρο διαλόγου “Create Bootable USB Drive”, κάντε κλικ στο κουμπί της παρακάτω εικόνας για να ανοίξετε το αρχείο ISO των Windows 7 ή Windows 8. (σε επόμενο άρθρο θα σας δείξουμε πως θα κάνετε Iso οποιοδήποτε δίσκο Cd ή Dvd θέλετε)

Πως κάνω format από Usb Stick Μέρος 1ο

Επιλέξτε τη σωστή μονάδα δίσκου USB από το “Destination USB Drive” στην οποία θα εμφανιστεί η λίστα των δίσκων USB που είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή.

Πως κάνω format από Usb Stick Μέρος 1ο

Επιλέξτε την κατάλληλη μέθοδο γραφής. Συνιστάται “USB-HDD”.

Πως κάνω format από Usb Stick Μέρος 1ο

Κάντε κλικ στο κουμπί “Start” για να ξεκινήσει η δημιουργία των Windows 7/8 bootable USB drive.

Πως κάνω format από Usb Stick Μέρος 1ο

Εάν δεν υπάρχουν σφάλματα στην παραπάνω διαδικασία, θα πρέπει τώρα να είναι όλα έτοιμα για την εγκατάσταση των Windows 7/8 από το δίσκο USB!

Πως κάνω format από Usb Stick Μέρος 1ο

Η διαδικασία δημιουργίας το bootable USB Stick έφτασε στο τέλος της. Στο δεύτερο μέρος του άρθρου μας θα σας παρουσιάσουμε και την διαδικασία του Format και θα υπάρξει και ένα ακόμα για την δημιουργία της εικόνας των Windows από το DVD.

Αν βρήκατε το άρθρο μας χρήσιμο, θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα στο τομέα της τεχνολογίας καθώς και σε χρηστικά άρθρα, βοηθήστε μας κάνοντας like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ

Series NavigationΠως κάνω format από Usb Stick (Μέρος 2) >>
(Visited 1.314 times, 1 visits today)
Ετικέτες: Last modified: 17/10/2019