Written by: Mobiles

Το πιο ακριβό smartphone

Το πιο ακριβό smartphone

Ο λόγος για το νέο μοντέλο Ti της εταιρείας Vertu. Η συσκευή χρησιμοποιεί λειτουργικό Android, διαθέτει επεξεργαστή 1,7 GHz, μνήμη 64 GB, κάμερα με ανάλυση 8MP και οθόνη από ζαφείρι!,παρακαλώ, η οποία, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Vertu, Πέρι Όστινγκ, είναι τέσσερις φορές πιο ανθεκτική από τις κοινές οθόνες των υπολοίπων smartphones.

Τα συνολικά 184 κομμάτια που αποτελούν το νέο μοντέλο συναρμολογούνται από έναν και μόνο Βρετανό τεχνίτη, ο οποίος υπογράφει μάλιστα την κάρτα SIM, μόνο όταν θέλει να δηλώσει εμπράκτως ότι αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα! Το περίβλημα της συσκευής είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο.

vertuti

Το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει το Ti είναι αισθητά ανώτερο από τα λοιπά κινητά τηλέφωνα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι παρέχεται δωρεάν τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο, είτε μέσω γραπτού μηνύματος, είτε μέσω φωνητικών εντολών, είτε ακόμη και μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.

Κοστίζει μόλις 6.000 ευρώ!

Πηγή:

www.panevoiko.gr

Αν βρήκατε το άρθρο μας χρήσιμο, θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα στο τομέα της τεχνολογίας καθώς και σε χρηστικά άρθρα, βοηθήστε μας κάνοντας like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ

(Visited 70 times, 1 visits today)
Ετικέτες: Last modified: 01/10/2019