Written by: Internet

Socl: Ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης

Socl: Ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης από την Microsoft

Socl: Ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης από την Microsoft. Μετά από μια μακρά περίοδο δοκιμών, η Microsoft παρουσίασε τη νέα ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με την ονομασία Socl, σύμφωνα με το CNN.

Το δίκτυο λειτουργεί ήδη δοκιμαστικά και το κοινό έχει τη δυνατότητα να εγγραφεί και να ανταλλάξει μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο κ.α.

Τα ανεπίσημα «εγκαίνια» του Socl έγιναν τον περασμένο Μάιο. Ωστόσο, η ιστοσελίδα ήταν ανοικτή μόνο για υπαλλήλους της εταιρείας και φοιτητές πανεπιστημίων με ειδικές «προσκλήσεις».

Το Socl, πέρα από ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, διαθέτει και μηχανή αναζήτησης. Πλέον, είναι προσβάσιμο σε οποιονδήποτε επισκέπτη έχει λογαριασμό στη Microsoft ή στο Facebook.

Socl: Ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης από

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή. Για να ενταχθεί κανείς στο νέο κοινωνικό δίκτυο, το μόνο που έχει να κάνει είναι να συνδέσει το λογαριασμό του – είτε πρόκειται για e – mail είτε για προφίλ στο Facebook – με το Socl.

Ακολούθως, έχει άμεσα τη δυνατότητα να «ανεβάσει» στην προσωπική του σελίδα οπτικοακουστικό υλικό, χρήσιμους συνδέσμους (links) αλλά και να σχολιάσει δημοσιεύσεις άλλων μελών του δικτύου.

Πηγή:

www.newsage.gr

Αν βρήκατε το άρθρο μας χρήσιμο, θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα στο τομέα της τεχνολογίας καθώς και σε χρηστικά άρθρα, βοηθήστε μας κάνοντας like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ

(Visited 45 times, 1 visits today)
Ετικέτες: Last modified: 01/10/2019