Written by: How To

Αυξήστε τα like σας, και πολλά άλλα, εντελώς δωρεάν

Αυξήστε τα like σας, και πολλά άλλα, εντελώς δωρεάν

Αυξήστε τα like σας, τους ακόλουθους σας, τις εμφανίσεις στο Youtube και πολλά άλλα, εντελώς δωρεάν. Η αλήθεια είναι πως προβληματιστήκαμε αρκετά για το αν θα έπρεπε να γράψουμε το συγκεκριμένο άρθρο ή όχι, αφού είμαστε αντίθετοι με τέτοιες τεχνικές. Βλέποντας όμως ολοένα και περισσότερα sites να ξεφυτρώνουν καθημερινά και να “πουλάνε” likes για την σελίδα σας ή το group σας στο facebook, εμφανίσεις για το βίντεο που έχετε ανεβάσει στο Youtube και πολλά άλλα, αποφασίσαμε να σας δείξουμε πως μπορεί να γίνει αυτό εντελώς δωρεάν.

Πρόκειται για Social Exchange sites, τα οποία υποστηρίζουν όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα εξής: Facebook, Myspace, Vkontakte, Google Circles, Instagram, Twitter, Youtube, Pinterest, Reverbnation Artists, Soundcloud και, Stumble Upon. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να αυξήσουν κατακόρυφα τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας. 

Ο τρόπος λειτουργίας τους είναι πάρα πολύ απλός. Ο χρήστης πρέπει να πατήσει κλικ σε links που έχουν ανεβάσει άλλοι χρήστες ώστε να μαζέψει πόντους, τους οποίους θα δώσει με την σειρά του στους χρήστες που θα πατήσουν επάνω στα δικά του links. Κάποια από αυτά τα sites, επιτρέπουν την αγορά πόντων με χρήματα, ενώ κάποια άλλα ακριβώς το αντίθετο. Την πώληση πόντων για χρήματα. Πρακτικά όμως δεν έχει κανένα ουσιαστικό νόημα αφού η τιμή της πώλησης είναι πάρα πολύ μικρή.

Για να δείτε τις εικόνες κάντε κλικ επάνω τους

Εμείς, στο παρών άρθρο θα σας δείξουμε πως λειτουργεί το πιο γνωστό και δημοφιλές Social Exchange Site, το AddMeFast. Κατ’ αρχάς θα πρέπει να διαθέτουμε έναν λογαριασμό, τον οποίο δημιουργούμε δωρεάν πατώντας στο πλήκτρο Register. Αφότου δημιουργήσουμε τον λογαριασμό μας, συνδεόμαστε και πλέον βρισκόμαστε στο βασικό μενού. Πριν προσθέσουμε το δικό μας σύνδεσμο, καλό θα ήταν να αποκτήσουμε κάποιους πόντους. Προτείνουμε την επίσκεψη σελίδων, την προβολή βίντεο από το Youtube, καθώς και το καθημερινό δωρεάν Bonus. Θα πρέπει να επιλέξουμε τις επιλογές που φαίνονται στην παρακάτω εικόνα.

Αυξήστε τα like σας, και πολλά άλλα, εντελώς δωρεάν

Αφότου μαζέψουμε τους πόντους που θέλουμε, πλέον μπορούμε να εισάγουμε και τον δικό μας σύνδεσμο. Πατάμε στο πλήκτρο Add Site/Page και συμπληρώνουμε τα στοιχεία.

Αυξήστε τα like σας, και πολλά άλλα, εντελώς δωρεάν

Στην επιλογή Type, επιλέγουμε το είδος του συνδέσμου που θα δημιουργήσουμε. Στην επιλογή Countries, μπορούμε να επιλέξουμε τις χώρες από τις οποίες στοχεύουμε να πάρουμε clicks. Μπορούμε να επιλέξουμε περισσότερες από μία, ή όλες με την επιλογή Worldwide. Εισάγουμε τον τίτλο του συνδέσμου μας και την διεύθυνση του στις επόμενες δύο επιλογές. Με τις επιλογές Total Clicks, και Daily Clicks, ορίζουμε αν θα υπάρχει κάποιο όριο στα συνολικά ή ημερήσια clicks που θα δέχεται ο σύνδεσμος μας. Τέλος με την επιλογή CPC ορίζουμε τους πόντους που θα προσφέρουμε στους χρήστες που θα πατήσουν επάνω στον σύνδεσμο μας. Όταν τελειώσουμε την συμπλήρωση πατάμε το Save Changes και πλέον είμαστε έτοιμοι. Μπορούμε να δημιουργήσουμε όσους συνδέσμους θέλουμε χωρίς κανένα περιορισμό αρκεί να έχουμε πόντους ώστε να τους τροφοδοτούμε.

Κλείνοντας, στην καρτέλα My Sites, μπορούμε να δούμε τους συνδέσμους μας, την απήχηση τους καθώς και τους πόντους που έχουμε στον λογαριασμό μας. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μία λίστα με τα 10 κορυφαία Social Exchange sites: 

 WEBSITE

 ALEXA RANK DOMAIN AGE
 1) AddMeFast1,57230 Jul 2008
 2) YouLikeHits3,74124 May 2011 
 3) Tweinds4,011 12 Dec 2009
 4) Vingler9,240 25 Jan 2011 
 5) LinkCollider9,543 27 Mar 2012 
 6) TraffUp10,975 07 Dec 2010 
 7) Social Media Explode12,226 27 Apr 2012 
 8) LikeASAP14,683 17 Apr 2012 
 9) FollowLike21,949 26 Mar 2012 
 10) ShareYt33,267 09 Jun 2011 

Αν βρήκατε το άρθρο μας χρήσιμο, θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα στο τομέα της τεχνολογίας καθώς και σε χρηστικά άρθρα, βοηθήστε μας κάνοντας like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ

(Visited 1.716 times, 1 visits today)
Ετικέτες: Last modified: 05/05/2021