Written by: Mobiles Gadgets Hardware

Διαχειριστείτε τα φυτά σας μέσω κινητού!

Sylviecomdiaxeiristeitetafitasasmesokinitoi1 1

Όσο παράξενο και αν ακούγεται, η συσκευή Koubachi Wi-Fi Plant Sensor μας επιτρέπει να διαχειριστούμε τα φυτά μας, μέσω του smartphone μας.

Πρόκειται για ένα ρομποτάκι, το οποίο φυτεύουμε στο σημείο που θέλουμε να συλλέγουμε πληροφορίες και στη συνέχεια  το συνδέουμε ασύρματα στο router μας ώστε να αποκτήσει πρόσβαση στο internet.

????????????????????????????????????????

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε αφορούν την υγρασία και το Ph του χώματος, την θερμοκρασία και τέλος την φωτεινότητα. Με αυτές τις πληροφορίες γνωρίζουμε πότε θα πρέπει να ποτίσουμε, να λιπάνουμε το χώμα, καθώς επίσης αν η θέση που έχουμε επιλέξει ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις για ηλιακό φως του φυτού.

Όσον αφορά την τιμή του, μπορούμε να επιλέξουμε μία από τις 3 εκδόσεις του: Την εσωτερικού τύπου, την εξωτερικού τύπου και την Pro, με τις τιμές να είναι αντίστοιχα στα 89€, 119€ και 199€.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του προϊόντος.

Αν βρήκατε το άρθρο μας χρήσιμο, θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα στο τομέα της τεχνολογίας καθώς και σε χρηστικά άρθρα, βοηθήστε μας κάνοντας like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ

(Visited 52 times, 1 visits today)
Ετικέτες: , , Last modified: 23/04/2019